Restaurant La Mossegada.

Blog – Блог

L’exquisida carn d’ànec, tal com la fem a La Mossegada

Posted on

Tornem a parlar de l’ànec.

Encara que es consumeix en moltes parts del món, al nostre país la seva carn està molt vinculada a França, on és un aliment realment conegut i característic. Normalment els nostres clients d’aquesta procedència solen demanar-ho tant per dinar com per sopar.

La seva carn procedeix principalment del pit i de les pròpies cames de l’animal, encara que aquesta última tendeix a ser una mica més grassa i una mica més fosca en aparença. Si es menja amb pell, la veritat és que ens trobem davant una de les aus més calòriques, principalment perquè en ella s’acumula gran quantitat de greix. De manera que si es desitja gaudir de la seva deliciosa carn sense aportar calories extra a la dieta, l’ideal és retirar la pell un cop el tinguem al plat.

Igual que la majoria de carns blanques, l’ànec aporta una gran quantitat de proteïnes de bona qualitat, de manera que la seva carn és rica en aminoàcids essencials, en vitamines i minerals. Podem considerar-la com una carn magra, ja que si s’elimina la seva pell perd la majoria dels seus greixos saturats. Per tant, ens trobem davant una carn ideal en dietes de pèrdua de pes.

A La Mossegada preparem l’ànec de manera exquisida en magret, el que pots demanar en gairebé tots els mesos de l’any. Anima’t i gaudeix-ne amb una copa de vi negre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *