Restaurant La Mossegada.

Blog – Блог

Saps el que són les postres de músic?

Posted on

Les postres de músic són unes postres tradicionals molt senzilles, consistents a un grapat de fruita seca variada, típicament ametlla marcona i llargada, avellana i pinyons, sovint acompanyat d’un gotet de moscatell. De vegades pot contenir altres fruites seques i fins i tot hi ha versions que inclouen panses, albercocs o figues. La presentació usual sol ser en un plat de postres, amb el got al mig i els diferents tipus de fruita seca al voltant, separats per tipus.

Un possible origen d’aquestes postres i del seu nom és, segons la cultura popular, que això és el que se solia oferir als músics de carrer que animaven els pobles. Un altre diferent però no excloent és que això és el que menjaven els músics i en general la gent del món de l’espectacle (cantants, actors, etc.) al teatre mateix, just abans de sortir o potser als entreactes o entre dues aparicions a l’escenari, ja que no tenien temps de menjar tot el sopar a casa i havia de ser alguna cosa frugal, que es pogués menjar de peu o a l’escalfament o darrers assajos i sense tacar-se la roba ni el maquillatge.

A La Mossegada les preparem amb els millors fruits secs i per això és un dels favorits dels nostres clients. Si vols acabar el teu dinar o sopar d’una manera diferent, demana’ns les postres de músic. T’encantaran!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *